Vi er glade for at kunne annoncere en fælles sportslig retning for første gang i klubbens histore. En sportslig strategi er et vigtigt skridt for at styrke vores fællesskab og skabe en sammenhængende kurs for klubbens fremtid.

Den sportslige strategi er blevet udviklet i tæt samarbejde med klubbens trænere og repræsentanter fra strategiudvalget, der har arbejdet hårdt for at imødekomme behovene og aspirationerne i vores klub. Strategien sættes i værk gennem fem konkrete indsatsområder, som vil guide os i de kommende år.

Vi vil gerne takke alle medlemmer, medarbejdere og frivillige, der har bidraget til dette vigtige arbejde. Jeres input og engagement har været uvurderligt, og vi er nu klar til at sætte kursen mod en stærkere og mere sammenhængende fremtid for BK Vestia.

Den sportslige strategi kan findes på vores hjemmeside. Vi opfordrer alle til at læse med og få et indblik i vores mål og fokusområder.

Hold øje med vores hjemmeside for flere opdateringer om, hvordan vi sammen kan realisere vores sportslige strategi og fortsætte med at udvikle vores klub. Vi ser frem til at se, hvad fremtiden bringer for os alle i BK Vestia!